Nyhed

EKSPRESSIV MELANKOLI: Hør ny sang fra Northside-aktuelle Prisma

Seksstjernede søstre smider ny single forud for sommerens festivaljobs

Det er snart to år siden, Prisma - alias søstrene Frida og Sirid Møl Kristensen - udgav deres anden ep Inside Out. Den udkom i juni 2021, og modtog de maksimale seks stjerner fra GAFFAs anmelder. I fredags (26/5, red.) fik vi så en helt ny single fra Prisma, som tidligere på måneden annoncerede en længere række koncerter i hele landet henover sommeren.

På udgivelsesdagen i fredags åbnede de sommerturnéen med en koncert på Jelling Musikfestival, i denne uge gælder det Northside-festivalen i Aarhus - og i de følgende uger kan søstrene opleves på blandt andet Heartland (10/6), Tinderbox (23/6), Roskilde (29/6), Nemoland på Christiania (11/7), Smukfest (4/8) og Grimfest (5/8).

Den nye sang bærer titlen "Andy" og får blandt andet følgende ord med på vejen fra Sirid Møl Kristensen i en pressemeddelelse i anledning af udgivelsen: 


”Vi har forsøgt at genskabe lyden af knuste drømmes ekspressive melankoli. Kunstneres afkræftede hjerter blev i 70’erne og 80’erne svedt ud mellem hinandens varme dansende kroppe, mens pulserende beats holdtsammen om dem. Nummeret er skabt med et ønske om håb, frihed og venskaber, men bliver hele tiden udfordret af melankoliens destruktive trin,” lyder det fra Kristensen. Hun suppleres af Frida:

”’Andy’ er for os et nyt kapitel, hvor vi lukker nye døre op og udforsker nye sider af musikken og os selv. Vi glæder os rigtig meget til vores nye musikalske forløb, hvor vi igen kan få lov til at lege på den musikalske legeplads, som Prisma er for os."

Tilbage i januar delte Prisma en coverversion af forbillederne The Raveonettes' sang "Bowles of the Beast." Søstrenes fortolkning vil være at finde på hyldestalbummet The Raveonettes Presents Rip It Off, som udkommer 11. august.

PRISMA: “Det er en kæmpe tryghed at være sammen om musikken"


 


 

ANNONCE