Nyhed

SLIKHALSKÆDE: Se ny video fra Lana Del Rey

Stjernen deler ny video forud for europæiske sommerkoncerter

Tidligere på året udgav Lana Del Rey - alias Elizabeth Woolridge Grant - sit seneste, femstjernede studiealbum, betitlet Did You Know There's a Tunnel Under Ocean Blvd. Forud for albummet fik vi førstesinglen og videoen "A&W" - og nu er Rey så klar med endnu en video til albummet.

Det er sangen Candy Necklace, hvor Del Rey får selskab af kollegane Jon Batiste, som nu har fået en billedside, som kan ses herunder. Til august optræder Lana Del Rey på den engelske Glastonbury Festival og ved en stor friluftskoncert i Hyde Park, London, den 9. juli. Det vil være hendes første europæiske koncerter i fire år.

Sidst, Lana Del Rey kunne opleves herhjemme, var på Tinderbox Festival i sommeren 2019. Dén koncert anmeldte vores udsendte til tre stjerner under overskriften Født til at dø i sniksnak. En anderledes begejstret modtagelse fik seneste studiealbum, hvorom det blandt andet hed i anmeldelsen:


"Del Reys samlede værk – hvori den nye plade er seneste kapitel – kan ses som en slags musikalsk bud på den Store Amerikanske Roman, og med sin flimren af stemmer, erindringer, sansninger og udsagn har det mere tilfælles med David Foster Wallaces bøger end med seneste udspil fra Taylor Swift, Miley Cyrus, eller hvad kollegerne ellers hedder."

BAGKATALOG: Da Lana Del Rey lagde København ned - for allerførste gang


ANNONCE