Nyhed

Swans kommer til Danmark - med nyt album i bagagen

Michael Gira og kompagi er klar med første studiealbum i fire år og dansk koncertdato

Sidste år kunne fans det navnkundige, amerikanske støjrockband Swans glæde sig over besøg fra de to bandmedlemmer Michael Gira og Christoph Hahn i både Aarhus og København. Nu melder hele gruppen så deres ankomst til Danmark, hvor de vil give koncert på Store Vega den 17. oktober.

Besøget falder i kølvandet på det kommende album The Beggar, som udkommer i juni og blev foregrebet af singlen "Paradise is Mine" tidligere på året. Billetter til efterårets koncert koster 260 kroner plus gebyr og sættes til salg i dag via billetlugen.dk og Vegas hjemmeside.

Sidst, Swans kunne opleves herhjemme, var i 2017 hvor de gav koncerter i Den Grå Hal i København og på Aarhus-spillestedet VoxHall. Tre år tidligere, i 2014, besøgte de Store Vega, hvor vores anmelder kvitterede med fem stjerner og følgende ord:


"Hvor andre af 80'ernes relikvier for længst har opgivet teten eller er gået schlagernes vej, stod Swans denne aften som et sprællevende eksempel på, at alder blot er et tal." I sidste måned kunne Swans fejre 40 års jubilæum for deres debutalbum Filth, som udkom i april 1983. 

 


Swans knepper solen på behørig vis

ANNONCE