Nyhed

TESSAS HÆVN: Vestegnens rapdronning annoncerer debutalbum

Hitmagerinden er klar med sit første samlede projekt

Tessa har domineret den danske rapscene, siden hun blev opdaget og udgav sin første single i 2019. Det er blevet til et hav af uundgåelige landeplager, en dokumentarserie og store samarbejder siden da, og nu er rapstjernen fra Vestegnen endeligt klar med sit første debutalbum Tessas hævn.

Det annoncerer hun selv i dag via et Instagram-opslag, hvor hun skriver: ”På fredag den 26/05-2023 dropper mit første album! Det er det største, jeg har lavet i mit liv. Jeg er klar, er I?”

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Tessa (@tessa_okay)


Debutalbummet Tessas hævn deler navn med den dokumentarserie, hun lavede i samarbejde med DR tilbage i 2020. Her hedder det sidste afsnit ”Den bedste hævn er succes”, og mon ikke der er gemt en selvopfyldende profeti i navnet på debutalbummet. Hvis historien har noget at skulle have sagt, er det i hvert fald svært at forestille sig, at Tessas hævn skulle blive andet end (endnu) en succes for den 25-årige rapper.

Der er ikke kommet nogen yderligere informationer om det kommende album, og det er derfor ikke til at sige endnu, hvor mange nye numre og eventuelle samarbejder, vi kan vente os.


Tessas har indtil nu udgivet to singler i 2023, og begge singler har været gæstet af kollegaer fra den danske hiphopscene. Her er tale om ”Betalt” featuring Lamin og Benny Jamz samt den nyeste "Hustle & kærlighed" featuring Kesi og Icekiid. I skrivende stund er sidstnævnte hørt knap 1,5 millioner gange på Spotify.

Når festivalsæsonen er forbi, hvor Tessa blandt andet kan opleves på Nibe Festival og Jelling Musikfestival, drager hun på sin første headliner-turné. Her kommer hun forbi Aarhus, Albertslund, Aalborg, Grenå, Greve og afsluttende Store vega i København.

LÆS OGSÅ: NY ENDAGSFESTIVAL: Oplev Icekiid, Lord Siva, Tessa og flere danske navne


ANNONCE