Nyhed

INGEN BULLSHIT: Tessa tager på sin første headliner-turné

Når festivalsæsonen er forbi, er Vestegns-rapperen klar til at vælte landets spillesteder

Det er snart fire år siden, Tessa udgav debutsinglen "Snakker for meget." Siden har hun formået at etablere sig som et stærkt navn på den hjemlige hiphopscene.

Sidste år bød på koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Smukfest, NorthSide, Musik i Lejet og Tinderbox - mens over 137 millioner streams på tværs af streamingtjenesterne og mere end 200.000 følgere på Instagram måske også siger lidt om Tessas gennemslagskraft.

Til efteråret er hun så klar til at tage på sin første turné som headliner - altså hovednavn, i egen ret. Du kan se den foreløbige turnéplan herunder. Billetter til koncerterne i Aarhus og København sættes til salg i morgen (den 5. april) klokken 10.00 via henholdsvis Ticketmaster og Billetlugen.


Tessa gav to roste koncerter i henholdsvis KB Hallen og Aarhus Congress Center i oktober 2021, og har spillet ved utallige festivaler og byfester - men det er altså første gang, der rulles en regulær turné ud.

Og der er noget at glæde sig til, hvis man skal tro de GAFFAs anmeldere, som har dækket Tessas opstigning til stjernestatus de senere år. Sådan her lød det for eksempel i den femstjernede anmeldelse fra koncerten på Roskilde sidste sommer:

"Dronningen af dansk hiphop har begået firs minutters total magtdemonstration. Vi har fået så meget mere end skuldertacklinger og nogle af de mest beskidte rim på modersmålet. Tessa er mere favntag end fuck-off. Musikken handler om alt andet end blot beskidte ord og melodisk udløsning, hvor den eneste form for kærlighed er doggystyle. Empowerment er ordet. Dagsordenen er sat."


Turnédatoer

2/11 - Forbrændingen, Albertslund

9/11 - Train, Aarhus


10/11 - Skråen, Aalborg

23/11 - Pavillonen, Grenaa

30/11 - Portalen, Greve


2/12 - Store Vega, København

 

HUSTLE OG KÆRLIGHED: Tessa, Icekiid og Kesi skruer op for varmen på ny single


ANNONCE