Nyhed

SKJULTE LASTER: Hør ny single fra Andreas Odbjerg

Den GAFFA-prisvindende hitmager slipper spritny sang i dag

Det er efterhånden et års tid siden, Andreas Odbjerg udgav sit særdeles vel modtagne debutalbum Hjem fra fabrikken, inklusive hittet "I morgen er der også en dag." Siden har Odbjerg fulgt op med et par nye sange - senest "Hvad skal verden med sådan en som mig?" tilbage i august.

I dag er der så helt ny musik fra den 35-årige sangskriver i form af singlen "Smugryger," som kan høres herunder. Det er en sang, som sætter fokus på de skjulte laster, mange af os slæber rundt på - og en opfordring til at stå ved dem i en tid med konstant fokus på optimering af folkesundheden.

”"Smugryger" handler om at alle mennesker gør noget i smug. Det kan være hemmelig chokolade på vej hjem fra job eller en smøg når du går tur med hunden. I stedet for at fordømme vores “dårlige” vaner står afsenderen i sangen ved sine," udtaler Odbjerg i en pressemeddelelse i anledning af udgivelsen og uddyber:


"Det udspringer af at vi som samfund har en kultur der opfordrer også til konstant at optimere vores livsstil. Når vi er stoppet med at ryge, skal vi stoppe med at spise sukker og kød osv. osv. - jeg tror ikke et lykkeligt liv er et liv uden fristelser, og der er noget befriende over at stå ved de ting vi måske godt ved ikke er så godt for livskvantiteten, men rigtig god for vores livskvalitet.”

Andreas Odbjerg kan opleves på flere af sommerens festivaler, herunder Heartland på Fyn og østjyske Jelling Musikfestival. Er man til en lidt mere eksklusiv oplevelse kan man også overveje at lægge vejen forbi Tisvilde Bistro i nordsjællandske Tisvildeleje den 17. juli. Billetter koster mellem 595 og 1295 kroner - vælger man sidstnævnte priskategori er der pladser på første parket og skaldyrsfad inkluderet.


GAFFA-Pris-vinder Andreas Odbjerg: "Jeg lever jo basically min drøm"

ANNONCE