Nyhed

KÆMPEFEST PÅ REFFEN: Ukendt kunstner annoncerer stor sommerkoncert i København

Stort show til august bliver et af blot fire med den gendannede succesduo i 2024, forlyder det fra arrangørerne

Interessen for at opleve Hans Philip og Jens Ole McCoy - alias Ukendt kunstner - vil tilsyneladende ingen ende tage. I sommer var den gendannede duo et tilløbsstykke på både Roskilde Festival og Smukfest - og i oktober gav de to store arenakoncerter i henholdsvis Aarhus og København. 

Triumftoget fortsætter i 2024 med nyligt annoncerede koncerter på Nibe Festival og Northside - og nu føjer Ukendt kunstner så en tredje koncert til næste års program. Der bliver tale om en stor koncert på Refshaleøen i København den 31. august, og det officielle billetsalg starter mandag den 4. december kl. 10.00 via Unitedtickets.dk.

Koncerten er den tredje af de i alt blot fire koncerter, Ukendt kunstner har planlagt at give i 2024, hedder det i en pressemeddelelse. Ukendt kunstner overraskelses-udgav tilbage i maj albummet Dansktop - duoens første i seks år. Den modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, som opsummerede helhedsindtrykket således:


"Det er et samlet værk, hvor de 11 sange hænger tæt sammen og gør hinanden stærkere. Det er svært ikke at sammenligne med duoens forrige udgivelser, og det er man måske også nødt til. Men det er syv år siden. De fem stjerner er derfor med blik for, hvor Ukendt Kunstner er nu uden at give for meget merit, bare fordi man er Ukendt Kunstner. For Dansktop er virkelig et lille mesterværk," skrev Amalie Löwén i foråret '23.

Hans Philip taler ud i ny podcastserie

ANNONCE