Nyhed

Danmark får igen besøg af The Vaccines

Til oktober spiller de unge briter i Pumpehuset

"The Vaccines udgiver sig ikke for at være den store kunst. De holder sig til de klassiske dyder, hvor energien og udtrykket er den bærende kraft. Og når de sætter knald på tændingen, så har de en række herlige taktfaste eksplosioner, der i den grad sætter skub i festen. Og det var så konceptet. Med en afmålt vrængende vokal og guitarer på overarbejde var The Vaccines indbegrebet af britisk festrock".

Sådan skrev GAFFAs Jan Opstrup Poulsen om den koncert, som The Vaccines gav på årets Roskilde Festival. Fik man ikke set koncerten, eller er man tørstig efter mere, så besøger de britiske drenge allerede Danmark igen til efteråret.

Den 24. oktober kan man opleve dem i Pumpehuset i København. Denne gang kommer bandet også med et nyt album i bagagen, som skal efterfølge debutsuccesen fra sidste år.


Storsælgende debut

Det første album, som med over 400.000 solgte eksemplarer blev det bedst sælgende debutalbum i England i 2011, modtog fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen, som skrev: "Hvis du kan lide 60'er- og Spector-inspireret pop og eventuelt nogle af de ovennævnte bands (Glasvegas, The Jesus & Mary Chain, Ramones og The Raveonettes, red.), ja så er der god chance for, at The Vaccines vil sidde i skabet i første gennemlyt".

Toeren rammer gaden den 3. september og har fået titlen "The Vaccines Come of Age". Gruppen gik tilbage i marts måned i studiet i Belgien sammen med produceren Ethan Johns, men allerede under deres turné i Australien sidste sommer lejede de sig ind i et studie for at arbejde på nogle af de første sange til albummet. Ethan Johns, der har produceret for verdensnavne som Kings of Leon, Ryan Adams og Rufus Wainwright, har siddet ved roret under indspilningerne af albummet.


Billetsalget starter i morgen på Billetlugen.dk

Se videoen til singlen "No Hope"

 


ANNONCE