Nyhed

North Side-aktuelle The Vaccines' trommeslager forlader bandet

Pete Robertson ser frem ”nye udfordringer”

NorthSide-aktuelle The Vaccines' trommeslager Pete Robertson har netop annonceret, at han forlader bandet.

Robertson har været med fra start, da bandet i 2009 i blev dannet.

I en udtalelse siger han, at han glæder sig til nye udfordringer: ”Efter mange tanker og overvejelser har jeg besluttet, at tiden er inde for at slutte min tid som en Vaccine,” skriver han i en post på Facebook. ”De sidste seks år af mit liv har været de mest fantastiske, jeg vil aldrig glemme dem. Jeg har set og oplevet mere de her år end på noget andet tidspunkt i mit liv.”

”De oplevelser, jeg har haft med Justin, Freddi og Arni, har knyttet os så tæt sammen, at vi er som brødre nu, og det bånd vil aldrig briste. Men nye udfordringer venter og jeg ser, med stor entusiasme, frem til et nyt kapitel i mit liv. Tak til alle, der har været med på rejsen, og tak til mine brødre for at støtte mig i min beslutning.”

Forsangeren Justin Young tilføjer: ”det er med et tungt hjerte, at må fortælle, at de sidste ugers tour i USA har været de sidste koncerter for Pete som trommeslager i The Vaccines. Pete fortalte os for et par måneder siden, at han ønskede at bakke ud og fokusere på nogle andre ting, og nu er tiden kommet."

”Vi elsker og kommer til at savne ham på vores eventyr, og vi er alle utrolig triste over at se ham gå, men denne tristhed opvejes af vores spænding for hans og vores egen fremtid. Alle shows forløber som planlagt, og vi glæder os til at se jer. Lad os skåle for Pete, og så ses vi hen over sommeren.”

The Vaccines spiller på dette års NorthSide lørdag 21.45 på P6 Beat-scenen.