Nyhed

VENSKABETS STYRKE: Lucky Lo med stærkt opråb på ny svensksproget single – hør den her

”Vi må altid minde hinanden om, som venner og medmennesker, at: ’jeg er her for dig’," udtaler Lo blandt andet om den nye single.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Lucky Lo gjorde sig bemærket, da hun udgav protestsangen ”Through The Eyes of a Woman”, som satte fokus på kvinders ret til abort

Nu er Lo tilbage med endnu et stærkt opråb – denne gang med den nye single ”Alla Tankar På En Gång”, der handler om venskab, og som desuden er Los første svensksprogede sang. I en pressemeddelelse beskrives det, hvordan sangen har inspiration fra en særlig svensk metafor for, at hvert menneske er som en älv (flod):

”Gennem livet bevæger vi os, præcis som älven, med strømmen og med kurs mod havet. Og selvom det til tider kan opleves voldsomt og ukontrollerbart, er der altid – med lidt hjælp og styrke – noget at gribe fast i,” lyder beskrivelsen.


I pressemeddelelsen sætter Lo flere ord på tankerne bag sin nye single:

”Under lockdown tror jeg, at mange mennesker oplevede, at følelser, der normalt var gemt, kom op til overfladen. Sådan var det for en af mine tætteste veninder. Vi havde mange tunge snakke i telefonen, da Covid ikke tillod os at se hinanden. Det var hårdt, men jeg tog den hver gang,” fortæller Lo om venskabet og fortsætter:

”Jeg var meget glad for, at hun søgte min hjælp. Jeg følte mig fuldstændig beæret over det.”


Med ”Alla Tankar På En Gång” ønsker Lo at komme med et opråb om, at man aldrig skal føle sig til besvær, og at det er okay at søge hjælp og råd, når man har brug for det:

”Vi må altid minde hinanden om, som venner og medmennesker, at: ’Jeg er her for dig, og det er okay, tingene tager tid’,” lyder det afsluttende fra Lo i pressemeddelelsen.

Den nye single er den fjerde i rækken fra Los kommende album The Big Feel, som lander den 27. oktober. I forlængelse af album-annonceringen offentliggjorde Lo også en Danmarksturné, som starter til januar.


Turnéen tager blandt andet Lo forbi Store Vega i København – en koncert, som markerer Los største til dato.

Hør den nye single her


Super-duper-debut fra en indiepop-kunstner, der bare giver og giver

ANNONCE