Nyhed

PÅ VEJ TIL COACHELLA: Erika de Casier annoncerer dansk koncert

Den dansk-portugisiske sanger og sangskriver er godt i gang med at skabe sig en international karriere

For mindre end en uge siden annoncerede Erika de Casier udgivelsen af sit tredje studiealbum. Nu har hun så varslet en koncert i København, hvor hun giver koncert på Vega den 8. maj.

Billetsalget går i gang den 8. februar kl. 10.00 på livenation.dk og et døgn senere via Ticketmaster. Man skal oprette sig som bruger for at tilgå forsalget på Live Nation.

Casier debuterede med albummet Essentials i 2019 og fulgte op med Sensational to år senere. Casier optrådte på Roskilde Festival i både '21 og '22, og samme år modtog hun en anerkendelse fra Statens Kunstfond i form af et arbejdslegat på 70.000 kroner. 


Casier modtog sammen med kollegaen Fine Glindvad prisen for Årets Danske Sangskriver til Danish Music Awards 2023 for deres arbejde med K-pop-gruppen NewJeans. Og til sommer er hun booket til at spile på den amerikanske kæmpefestival Coachella.

Hendes kommende studiealbum har fået titlen Still. Det udkommer 21. februar og byder på vokale gæsteoptrædener fra blandt andre r&b-kunstneren Blood Orange og rapperen Shygirl.

Ligesom forgængeren fra 2021 udkommer albummet på det velanskrevne engelske indie-selskab 4AD (Big Thief, Future Islands, The National med flere).


For statisk og prosaisk til at strække sig over en hel plade

ANNONCE