Nyhed

The Simpsons bliver igen gjort til virkelighed: Se hvilken scene, der ikke længere er fiktion

Fiktion blev pludselig gjort til virkelighed i går aftes i Royal Albert Hall

Den amerikanske animationsserie The Simpson har det med at forudse vilde fremtidsbegivenheder igen og igen. Eksemplerne er mange, men det mest berømte er nok, da Lisa Simpson i 2000 forudså, at Donald Trump ville blive USA's præsident. En forudsigelse, som blev til virkelighed 16 år senere. 

I går aftes blev en anden scene fra The Simpsons igen til virkelighed. Denne gang skal vi helt tilbage til sæson syv i 1996 i episoden Homerpalooza, hvor man følger Homer på festivalen Hullabalooza. Her oplever man, hvordan den amerikanske hiphop-gruppe Cypress Hill er kommet til at booke London Symphony Orchestra til at spille med dem, da de havde røget sjov tobak. De to grupper bliver dog enige om, at de vil prøve at spille Cypress Hill-nummeret "Insane in the Brain". 


I går aftes blev denne scene til virkelighed, da Cypress Hill indtog Royal Albert Hall flankeret af netop London Symphony Orchestra, som sammen spillede sangene fra deres anden albumudgivelse Black Sunday, som havde 30-årsjubliæum sidste år og som naturligvis indeholder "Insane in the Brain". 

"Det er noget, vi har talt om i mange år, siden The Simpsons-episoden først blev sendt, så det er meget specielt for os. Og det kommer i kølvandet på vores 30-årsjubilæum for vores album Black Sunday", fortalte Cypress Hill-rapperen B-Real til BBC.


Se selv en video fra koncerten nedenfor. 

LÆS OGSÅ: BAGKATALOG: Da GAFFA besøgte Cypress Hill backstage - og havde hash med til dem


ANNONCE