Nyhed

AGGi om ny single: "Jeg stopper ikke før vi melder udsolgt på de store venues"

AGGi udgiver ny single to uger før sin Roskilde-debut.

Roskilde Festival-aktuelle AGGi har slået sig fast som et navn, der er værd at holde øje med. Hun kommer ud af SheCanPlay og er nu aktuel med singlen "Follow", der handler om at følge sine drømme. 

"Follow" befinder sig i et univers af dancehall og afrobeats, og er desuden inspireret af subgenren amapiano. Om nummeret fortæller AGGi selv:

"’Follow’ handler om at følge sine drømme og om at tro på processen med tålmodighed. Min motivation bliver kun større og større for hver single vi laver. Vi stopper ikke før vi melder udsolgt på de store venues."


Bag kunstnernavnet står Agnes Dixgaard fra Aarhus, som både har rødder i Ghana og Danmark. Det er ikke fra fremmede hun finder både sin motivation og sit drive. Hendes ghanesiske far spiller nemlig en stor rolle i hendes musikalske karriere:

“Min far ofrede meget for at komme til Danmark, blandt andet for at jeg kunne vokse op med bedre levevilkår og andre muligheder. Derfor kæmper jeg for min karriere på en måde, som mange måske ikke helt forstår. Jeg har andre muligheder end mine fætre og kusiner i Ghana har og det er jeg meget taknemlig for. Min fars historie er derfor en stor del af min motivation for at udleve min musikalske karriere," Fortæller AGGi. 

Tidligere i år udgav den dansk-ghanesiske sanger singlen ‘Blue Cheese’, som var efterfølgeren til hendes singler ‘Waste No Time’ og ‘Better Money’. Hendes debutalbum udkommer til efteråret. 


Lyt til den nye single "Follow" herunder. 

Læs også: Råt og upoleret: Isam B udgiver første single fra sit kommende album


ANNONCE