Nyhed

August Høyen annoncerer danmarksturné – og tager ny musik med under armen

Den seneste single ”Jaloux” er det første blandt flere nye udspil i 2024, der ryger på sætlisten, når August Høyen drager på landsdækkende turné i starten af det nye år.

Da August Høyen for nyligt gav koncert på NorthSide, var det foran et propfyldt Nova-telt. Koncerten bød på flere nye sange fra sangeren og sangskriveren, der brød igennem med debut-ep’en Det hele handler om dig i 2023. August Høyen har de forgangne måneder været i gang med at skrive og indspille ny musik i selskab med sin faste kreative samarbejdspartnere T&O og Laurits Smedegaard Andersen. Nu er han og band altså også i fuld gang med at planlægge endnu en danmarksturné med start i det nye år, hvor de nye numre stresstestes på landets livescener.

Vi fik ét af de første nye numre med maj-udgivelseen af ”Jaloux”, der på blot to uger har ramt mere end 140.000 afspilninger på Spotify. Efter udgivelsen af Det hele handler om dig har August Høyen optrådt på både Roskilde Festival, Smukfest, givet stribevis af udsolgte koncerter på den første danmarksturné og modtaget en DMA-nominering.

Desuden modtog han fem ud af seks stjerner på NorthSide Festival, hvor ikke kun Høyen, men i særdeleshed også bandet blev hyldet for deres dansk top-charme og den fornøjelse, det var at se, ”hvor meget plads de har skabt i sættet til at blære sig det instrumentale”. I GAFFAs anmeldelse af debut-ep’en Det hele handler om dig skrev anmelder, Adam Bouttai, følgende:


”Det er nænsomt. Det handler om følelser, og så er det oprigtigt. Man finder simpelthen ikke en eneste frasering, der ikke kommer fra hjertet. Stemmen er som smurt ind i Kærgården. Smukt blandingsprodukt af sjæl og sing-along-sikre omkvæd”.

Hvis man altså er til sing-along-sikre omkvæd, fraseringer for hjertet og band-lir, kan man købe billetter til danmarksturnéen fra d. 12. juni kl. 08:00. Du kan se turnéens stoppesteder nedenunder:

August Høyen-turné 2025


09.01 – Fermaten, Herning
10.01 – Sønderborghus, Sønderborg
11.01 – Tøjhuset, Fredericia
16.01 – Skråen, Aalborg
17.01 – Train, Aarhus
18.01 – Posten, Odense
24.01 – Store VEGA, København

 

ANNONCE