Nyhed

Prominent hitmager sagsøgt for voldtægt

The-Dream har leveret hits til blandt andre Rihanna, Beyoncé og Justin Bieber

Han har hits som Rihannas "Umbrella" og "Single Ladies (Put A Ring On It)" med Beyoncé på cv'et. Nu forlyder det, at den amerikanske stjerneproducer og sangskriver kendt som The-Dream også har en del mere på samvittigheden.

Han er nemlig blevet sagsøgt for trafficking, voldtægt og sexual battery ved en domstol i Californien. Sexual battery er den amerikanske, juridiske betegnelse for uønsket, intim berøring af en anden person.

Ifølge anklageskriftet - her citeret fra Rolling Stone Magazine - skal kunstneren, som egentlig hedder Terius Gesteelde-Diamant, tilbage i 2015 have benyttet sin stjernestatus til at "lokke den unge og sårbare kunstner ind i et voldeligt og manipulerende forhold fyldt med fysiske angreb, voldelig sex og forfærdelig, psykisk manipulation."


Sagsøgeren er den hollandske sanger Chanaaz Mangroe, som benytter sig af kunstnernavnet Channii Monroe. Hun hævder blandt andet, at anklagede skal have tvunget hende til at drikke store mængder alkohol, taget kvælertag på hende gentagne gange samt optaget seksuelle handlinger mellem de to og brugt dem til at forsøge at true Mangroe til tabshed. 

Selv nægter Gesteelde-Diamant alle anklagerne. "De her påstande er usande og injurierende. Jeg er imod alle former for chikane og har altid bestræbt mig på at hjælpe folk med at opnå deres karrieremål," udtaler han gennem en talsmand til The New York Times.

Gesteelde-Diamant har været nomineret til 21 Grammys og vundet otte og - foruden de allerede nævnte kunstnere - samarbejdet med blandt andre Jay-Z, Mary J. Blige, Justin Bieber og Mariah Carey. Han har produceret flere af sangene på Beyoncés seneste album, Cowboy Carter - herunder Post Malone-duetten "Levii’s Jeans".


En tynd kop te trods sprudlende CV

ANNONCE