Nyhed

Efter nyt album tager Noah Carter på Danmarksturné

Efter længere tid på engelsk kan man opleve Noah Carter på dansk, når han drager ud i efterårslandskabet

I februar udkom Thor Farlovs single ”Alt det,” som har Noah Carter med på gæstelisten. Singlen har i skrivende stund over 4 millioner streams på Spotify.

I fredags kom det så, det album, der har været længe ventet - Noah Carters første dansksprogede album: Noahs ark. Albummet kommer efter Carter i 2023 begyndte at rappe på dansk på blandt andet TikTok og Instagram. Og tirsdag annoncerede Carter så, at han tager på Danmarksturné.

Carters turnébus kommer forbi Danmarks fire største byer: København, Odense, Aarhus og Aalborg.


Noahs ark er Carters fjerde album, dog det første på dansk. De engelsksprogede albums tæller: Couch Dreams, 2nd Demo, Carter The Kid. De tre engelske albums har givet Carter to femstjernet og en firestjernet anmeldelse fra GAFFA.

”Rammen er endnu ikke fuldendt, men applausen sendes direkte tilbage til 00’erne. Det sker med ’April Fools Special’, der om noget er en mikstur af den tidlige Ye og 50 Cent. Hi-hatten runger skarpt og solen skinner nærmest igennem de mekaniske strygere. Lækkert. Jeg håber, at du som læser kan fornemme diversiteten, som Noah Carter bringer i spil. Foruden at smadre albummets struktur skaber han en strømlinet udgivelse, der ikke opfinder nye koncepter, men med tilpas omhu og nok kokke i køkkenet har skabt en dansk hiphopudgivelse, der kan være sig selv ufatteligt godt bekendt,” lød det i den femstjernet anmeldelse af albummet Couch Dreams.

Sidste gang, GAFFA hørte Noah Carter live, var på Spot Festival i 2019. Her fik Carter dog kun en tostjernet anmeldelse.


”Jeg holder virkelig af Noah Carters musik og synes, at han er noget af det bedste, der er sket for dansk rap i lang tid. Og han har tidligere bevist, at han er fænomenal på en livescene. Når han vil være det. I aften var fokus blot et helt andet sted, og det fremstod som et leveringsarbejde, der var blevet alt for sikkert til, at den charmerende fyr kerede sig nok om selve koncerten på trods af glimt af godt flow og timing. Det kan godt være, at han lynhurtigt er steget op i dansk raps superliga, men selv de små kampe skal bare vindes. Og denne fredag aften på Spot var ikke en sejr,” lød konklusionen på koncerten.

Han har tidligere fået seksstjernede anmeldelser, både da han spillede på Store Vega i 2018 og til Distortion i 2017. Koncertrækken starter den 25. september. Billetsalget starter den 28. marts klokken 10.00.

Alle turnédatoer:
25/9 – Store Vega, København
26/9 – Posten, Odense
3/10 – Train, Aarhus
4/10 – Skråen, Aalborg


Uforløst guldfugl

ANNONCE