Nyhed

Courtney Love løfter sløret for nyt kuld sange

Stadig ingen dato på udgivelsen af hendes solodebutudspil

Tidligere Hole-sanger Courtney Love har givet nme.com en smagsprøve på hendes første udspil siden Holes "Celebrity Skin" fra 1998. Love fortæller, hun er blevet de-grunged i pausen, og at hun er inspireret af navne som The Fall, PJ Harvey, Wire og 60’er-Los Angeles-pop og gospel.

De nye sange findes stadig kun i en demoversion optaget på en firespors båndoptager. Love er dog på vej til Hawaii, hvor hun vil optage noget mere til det endelige album.

Blandt de nye sangtitler er "Evil Women Blues", "Pills", "Sunset Strip", "Left In The Dark", "Mono", der er første singleudspil, og som Love beskriver som dybt, dybt spirituel, "All The Drugs In The World", der beskrives som en Led Zeppelin- og Rolling Stones-inspireret sang med et massivt åbnings-guitar-riff, og "The Ballad", der er arbejdstitlen på en sang, som Love sammenligner med R.E.M.s "Everybody Hurts" og den nye Oasis-single "Songbird". Om sangen fortæller hun også:

- Du er nødt til at have en tekst, du kan leve med evigt. En del af teksten lyder "I am the centre of the universe", og det får jeg muligheden for at synge hver eneste fucking aften. Så når jeg synger det, har jeg ingen problemer, for uanset hvilket humør jeg er i, går jeg bare ud og synger, at jeg er centrum i fucking universet.

Love spiller også sangen "But Julian, I'm A Little Older Than You", der kun er tænkt som en b-side, og beskriver den som tyggegummi-pop. Sangen er en kæk hilsen til The Strokes-sangeren Julian Casablancas, og indeholder linjen "I see Paris, I see France, I can see your underpants".

Der gættes på, at det kommende album får titlen "Life Despite God" eller "Harder Faster Ever After".

ANNONCE