Nyhed

Kira Skov tilskadekommet i trafikulykke

Den danske sangerinde er i dag udskrevet efter hun i lørdags var involveret i alvorlig trafikulykke i Holbæk.

- Det var lidt af et mirakel, jeg overlevede.

Det var lægernes melding til den danske sangerinde Kira Skov, som i lørdags måtte skæres fri af den bil hun var passager i.

Kira Skov sad intetanede på bagsædet da en bil fra siden pludselig bankede ind i hendes side. Den nu totalskadede bil blev kastet ind på en mark, Kira måtte skæres fri af udrykningspersonalet og hele ansigtet var dækket af blod.

Der var tre biler involveret i ulykken men Kira var den eneste der kom til skade. Hun blev hasteindlagt på Slagelse Hospital med kraftig hjernerystelse. Mere alvorligt var et såkaldt 'stabilt' brud på 5. ryghvirvel'. Kira måtte vente fire dage før scanningsresultat lå klart - og heldigvis var bruddet udvendigt, og har ikke fået følger for hendes førlighed.

Gaffa.dk talte med den tydeligt mærkede men også fattede sangerinde, som i dag er vendt hjem til København
- Jeg fik at vide at der var lidt af et mirakel at jeg overlevede og i dag priser jeg mig bare lykkelig for at være i live. jeg kan intet huske fra ulykken, det er helt sort. Det var næsten værst for min søster (Kiras bror, søster og dennes kæreste var med i bilen). Hun så mig ligge fastklemt med blod over det hele.
I ambulancen kom der et rent survivor instinkt op i mig. Jeg sagde til dem, 'at jeg skulle nok klare den'. Det var først da jeg kunne ånde lettet op efter at scanningsresultatet af min ryg forelå 3-4 dage senere, at jeg brød sammen, fortæller Kira og fortsætter:

- Jeg har fået en dyb flænge i siden af panden som et evigt minde om ulykken. Nu skal jeg bare lytte efter min krop og slappe af, men selvom jeg er træt har jeg det OK og regner ikke med at ændre i vores turneplaner, fortalte Kira inden hun drog i sommerhus med en veninde.

Samme morgen som ulykken indtraf blev Kira i øvrigt færdig med den sidste vokal på bandets kommende album, som udkommer 4. oktober. Cardigans og Franz Ferdinand-producer, Tore Johansson, har stået bag knapperne. Gaffa.dk har sniglyttet og der er noget at glæde sig til.

Næste skridt er en USA-tur i september, hvor Kira & the Kindred Spirits spiller for prominente branchefolk i hhv. New York og L.A.


ANNONCE