Nyhed

Kun For Forrykte Festival annoncerer de første navne til 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Årets hovednavne tæller blandt andre progrock-bandet Focus og det gendannede Kira And The Kindred Spirits

Falsters kultfestival er klar med de første navne til 2022. Kun For Forrykte Festival har fokus på etablerede og nye kunstnere indenfor syrerock, folk og bluesrock.

De hollandske progrock-legender Focus fejrede i 2021 deres 50-års jubilæum. Stadig anført af Thijs van Leer er gruppen klar til at give den fuld gas.


Genopståede Kira And The Kindred Spirits lægger ligeledes vejen forbi Falster. Den danske rockgruppe spillede sidst live tilbage i 2019, hvor GAFFA tildelte dem flotte fem ud af seks stjerner for deres koncert i Store Vega.

Bluesrockveteranerne fra Sverige, Sky High, har delt scener med kæmpe navne som B.B. King og Stevie Ray Vaughan, og nu er de klar til at indtage Kun For Forrykte festivalen.

Danske The Sonic Dawn har efterhånden opnået en stor international live-karriere og deler gladeligt ud af deres psykedeliske rock.


Endelig tilføjer Holtsø Wittrock blues og roots til årets program, mens Rebekka Thornbech, der er aktuel med singlen ”Sway”, spiller folky popmusik.

LÆS OGSÅ: Stilsikker dansk americana/country

Du kan se frem til flere annonceringer før jul og et formentligt endeligt program i starten af januar. Festivalen melder desuden, at der ligesom i år vil være et decideret camping-område i 2022. Der følger yderligere information herom inden jul.


Salget af partoutbilletter er i gang. Disse kan købes lige her. Et mindre antal dagsbilletter vil desuden blive frigivet, når spilledage og tidsplan er endeligt fastlagte.

Varm op med Rebekka Thornbechs "Sway" her:


ANNONCE