Nyhed

Schwarzwald Library leverer musik til ny teateropsætning

Bertolt Brechts "Baal" opføres på Aalborg Teater fra den 28. januar

Det danske rockband Schwarzwald Library kan fra den 28. januar opleves på Aalborg Teater, hvor de leverer musikken til opførelsen af Bertolt Brechts "Baal". Stykket er instrueret af Christoffer Berdal, og Schwarzwald Library har skrevet musikken, som spilles live under forestillingen.

Stykket har som sagt premiere den 28. januar og kan ses til og med den 28. februar. Blandt de medvirkende er Jens Gotthelf, Marie Louise Wille og Rasmus Bjerg kendt fra "Politiets Indsats Styrke" og Tuborg-bandet Blood Of Lucifer.

Schwarzwald Library kan desuden opleves i Aalborg Teaters Café, hvor de giver gratis koncert den 18., 19. og 20. februar klokken 21.00.

Schwarzwald Library er ikke det første danske band, der har lagt original-musik til en teateropsætning og det, der ligner. Blandt andet har Love Shop lavet musik til "Lipstick Killer" på Århus Teater, Sort Sol leveret musikken til balletopførelsen af "Hamlet" på Kronborg Slot, Sorten Muld leverede musikken Århus Teaters opsætning af "MacBeth" og Baal, der har taget navn efter Brechts værk, har stået for musikken til "Englesyn" på Jomfru Ane Teatret i Aalborg, "Antigone" på Århus Teater og deres eget teaterstykke "The Last Show" på Fredericia Teater.

Få mere information om "Baal"-forestillingen på http://www.aalborgteater.dk

ANNONCE