Nyhed

Oplev Kira And The Kindred Spirits på Vega i morgen

Også snart Schwarzwald Library og Teenage Idols i Klub Revolver-regi

I morgen, d. 12. september, kan du opleve bandet Kira And The Kindred Spirits på Vega i København. Kira And The Kindred Spirits har den karismatiske sangerinde Kira Skov i forgrunden og debuterede i juni med den anmelderroste cd "Happiness Saves Lives", der viste et originalt udtryk, dog med forbindelse til navne som P.J. Harvey, Fiona Apple og Beth Hart.

Foruden Kira And The Kindred Spirits kan man opleve svenske The Sounds samt som DJs Superheroes-forsanger Thomas Troelsen, Sort Sol-guitarist Lars Top-Galia samt Swan Lee-medlemmet DJ Obstrucktion.

Koncerten er arrangeeret af Klub Revolver, der er en relativt nystartet klub, som har til hensigt at kombinere nyskabende og original rockmusik med DJs og moderne kunst. Klub Revolver er på banen igen 10. oktober i Vega med livegrupperne The Teenage Idols og Schwarzwald Library.


The Teenage Idols er en ny svensk garage/rock/blues-gruppe, der bl.a. spillede på Spot-festivalen i Musikhuset i Århus i maj, mens danske Schwarzwald Library, som spiller en slags melodisk støjrock, er tilbage efter en længere pause. De udgav to plader i hhv. 1995 og 1997 og kommer snart med treeren, "Leave You To Drown". Singleforløberen "God Damn It" spilles allerede på P3.

Ved arrangementet 10. oktober kan man desuden opleve Kashmir-forsanger Kasper Eistrup og Det Elektriske Barometer-vært Tony Scott som DJs, mens Thyra Hilden og Emil Westman Hertz står for kunsten.

Ved arrangementet i morgen med Kira And The Kindred Spirits har medlemmer af Klub GAFFA i øvrigt haft mulighed for at få gratis billetter. Disse billetter er nu revet væk (der kan stadig købes almindelige billetter), men der er mange andre spændende tilbud på Klub GAFFA, bl.a. Klub GAFFA-compilation-cd'erne, hvor Kira And The Kindred Spirits var med på den første. Læs mere på klub.gaffa.dk.


ANNONCE