Nyhed

Oplev Kira And The Kindred Spirits’ vej mod drømmen

DR2 sender d. 27. oktober program om det danske bands kamp for en pladekontrakt i det forjættede land

DR2 fulgte Kira And The Kindred Spirits i deres jagt på en kontrakt med et amerikansk pladeselskab. Drømmeturen gik til Los Angeles og bød på mange overraskelser og forhindringer, og hele turen kan senere på måneden opleves i koncentreret form i programmet ”Kira And The Kindred Spirits”

Programmet, der sendes d. 27. oktober kl. 22.00, følger det danske band hele vejen fra verdens mindste øvelokale på Nørrebro i København til Johnny Depps famøse rockklub på Sunset Boulevard i Los Angeles, og som oftest er vejen til succes lang og omstændelig, hvilket bandet også må sande.

Programmet skildrer indledningsvis bandets arbejde med deres nye plade. Denne laves i samarbejde med den krævende og erfarene producer Tore Johansson, der tidligere har produceret Cardigans og senest Franz Ferdinand, og som ikke stiller sig tilfreds med middelmådighed. Undervejs i indspilningerne får Kira store problemer med stemmen, og senere, da alt ellers synes at være fikst og færdigt til afrejsen til det forjættede land, kommer Kira ud for en trafikulykke, der for alvor sætter en kæp i hjulet på de forhåbningsfulde fremtidsdrømme.

ANNONCE