Nyhed

Amber i studiet med John Parish

Det danske band sender deres andet album på gaden den 26. maj

I denne uge går det danske band Amber i studiet for at indspille materiale til opfølgeren til debutalbummet ”Putting All The Pieces Together” fra 2004. Den meget roste debut blev indspillet i Chicago med den kendte producer Steve Albini (Nirvana, Pixies, Mogwai) bag knapperne, og til arbejdet med den frygtede toer har bandet også hentet kompetent hjælp udenlands fra.

Amber har således inviteret produceren og musikeren John Parish til København, hvor han i modsætning til Albini ikke blot skal assistere med det lydtekniske, men også skal producere flere af numrene på det nye udspil. Parish har tidligere indspillet og produceret for navne som P.J. Harvey, Eels og Goldfrapp.

Den meget minimalistiske lyd på debutalbummet skulle også være kendetegnende for det nye album, hvor bandet dog også udforsker andre udtryk i retning af alternativ disco og funk. Bandet sigter således efter eget udsagn efter at sætte ekstra kant på materialet og skabe et på én gang fyldigt, vibrerende og simpelt univers.


Det endnu titelløse album kommer på gaden den 26. maj.

Ambers hjemmeside


ANNONCE