Nyhed

Nyt Amber-album med fornemme gæster

”One Minute Love Affair” byder på duet med Arab Straps Aidan Moffat og er produceret af PJ Harvey-partner John Parish

Danske Amber er på vej med deres andet album, ”One Minute Love Affair”, der er på gaden 28. august og bliver opfølgeren til den to år gamle og meget roste debut ”Putting All The Pieces Together”. Et album, der markerede Ambers helt særlige lyd præget af gruppens besætning: bas, trommer, vibrafon og sangerinden Biljana Stojkoskas tilbageholdte, men intense vokal. Og som i øvrigt var produceret af den amerikanske støjrockguru Steve Albini, kendt for sit arbejde for internationale topnavne som Nirvana, PJ Harvey og Pixies.

Også denne gang har Amber ikke haft problemer med at få fat i de store internationale navne fra den alternative rockscene. Som tidligere nævnt på GAFFA er albummet nemlig produceret af John Parish, mangeårig tæt samarbejdspartner med PJ Harvey og også kendt for sit arbejde for blandt andre Eels og Goldfrapp. Og titelnummeret byder såmænd på en duet med Aidan Moffat, sanger i det skotske kultorkester Arab Strap og kendt for sin mumlende ølbasrøst.

Gruppen beskriver albummet som i forlængelse af debuten, men med kortere og lidt mere skæve sange, der i øvrigt alle er opstået ved korte, improviserede sessions, hvor alle bandmedlemmer har haft lige meget at skulle have sagt.


Tracklisten til det nye album er som følger:
Prelude
Golden Days
Runaway
Could Have
Somebody Get Me Out
One Minute Love Affair
Without You
Ants
Do It Fast
Belong To Disco
Forever

Du kan i øvrigt høre to af de nye numre, "Runaway" og "Do It Fast", på Ambers MySpace-side.


Ambers MySpace-side

ANNONCE