Nyhed

Vandt du Amber?

”One Minute Love Affair”-cd kunne blive din – med T-shirts

Den danske gruppe er aktuel med sit andet album, ”One Minute Love Affair” (udgivelsesdato 28. august). Et album, der er store forventninger til oven på den begejstrede modtagelse af gruppens to år gamle debut ”Putting All The Things Together”. Som debuten er det nye album præget af trioens meget specielle lineup: bas, trommer og vibrafon og så sangerinden Biljana Stojkoskas meget smukke, tyste vokal.

Det nye album er en smule mere tempofyldt end den meget langsomme og eftertænksomme debut, og ganske som på debuten har Amber allieret sig med en markant amerikansk producer. Denne gang er det John Parish, der er mest kendt for sit mangeårige samarbejde med P.J. Harvey og også har arbejdet med blandt andre Eels. Og som det ikke var nok, har selveste Aidan Moffat, sanger i den skotske kultgruppe Arab Strap, lagt sin markante ølbasrøst ind på titelnummeret i smuk duet med Biljana.

Du kunne være en af de heldige, der vinder det nye album, og oven i købet også en fed Amber-T-shirt. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Steve Albini.


De heldige vindere, som får præmierne tilsendt en af de nærmeste dage, er som følger. Tillykke!

Andreas Ronit
2860 Søbrog

Christian Lundtoft
9460 Brovst


Kurt Moskjær Andersen
6920 Videbæk

Line Thomsen
5600 Faaborg

Karen Johansen
9800 Hjørring


Ambers hjemmeside

ANNONCE