Nyhed

Vinderne af Musikbarometeret klar med debutsingle

The Holiday Shows "Snookerstar" klar til radioen og Klub GAFFAs medlemmer

Hvis du er medlem af Klub GAFFA, har du nok opdaget, at der med dette nummer af GAFFA følger en cd-single med. Det er "Snookerstar" med bandet The Holiday Show, og det er en del af deres præmie for at have vundet dk4’s konkurrence Musikbarometeret. De var her oppe imod fem bands, der alle havde imponeret dommerne med deres demo-cd, men afgørelsen skete ud fra en koncert.

The Holiday Show er live en underspillet og stemningsfuld oplevelse med en tilbageholdt energi, der kun sjældent bliver forløst, og det havde åbenbart skilt vandene. Seerne havde 50 procent af stemmerne, og dommerne havde 50 procent, og der var absolut ikke enighed mellem de to grupper.

– Vi havde faktisk opgivet den konkurrence, da vi så, at kun 4 procent af seerne havde stemt på os, så det kom bag os, at dommerne havde nogle helt andre foretrukne, siger forsanger Casper Castello fra bandet. Han fortæller, at The Holiday Show aldrig før har deltaget i konkurrencer, men at denne her virkede mere relevant og professionel, ikke mindst fordi dommerne var så kompetente.


– Det giver en del, at folk som producerne Carsten Heller eller Michael Pfundheller fortæller, hvordan de hører det. Det er jo sådan nogle, man skal ud og overbevise.

I det hele taget var Musikbarometeret en positiv oplevelse, og bandets bekymringer om musikkonkurrencer viste sig ganske ubegrundet. De blev behandlet med respekt og fik både en god koncert og ikke mindst en lærerig tur i studiet ud af det. Michael Pfundheller, der måske er mest kendt for sit samarbejde med Kenneth Bager og Cartoons, kunne, trods sin baggrund, sagtens bidrage med en masse.

Resultatet kan høres på den omtalte cd-single, på The Holiday Shows hjemmeside, og hvis alt går efter planen også i alle landets radioer. Casper virkede lettere rystet over idéen med et radio-miks af nummeret "Snookerstar", men kunne godt se pointen med en anden udgave til den umiddelbare lytter end til albummet. For det er jo de to næste skridt: Skyde singlen af sted til radioerne, og så få lavet et album. Længere henne i bladet er den nye demo fra bandet også under behandling, og alt tyder på, at der er meget mere at komme efter end blot en enkelt virkelig god single.


The Holiday Shows hjemmeside

ANNONCE