Nyhed

Grizzly Bear aflyser koncerter

Bandet må stoppe turnéen, efter at deres instrumenter er blevet stjålet

Amerikanske Grizzly Bear skulle her i november have spillet koncerter ikke bare i Århus og København, men også Berlin, London og Dublin.

Faktisk skulle de have spillet 12 koncerter rundt om i Europa, men på grund af to meget triste begivenheder, må den sidste del af deres turné nu aflyses.

Bandet havde allerede overvejet at afbryde turnéen, da guitarist Daniel Rossens far er alvorligt syg. Men bandet havde alligevel valgt at fortsætte, men da bandets bus i søndags blev brudt ind i, var det sidste strå for bandet.

Mens bandet var i Bruxelles, var der indbrud i deres bandbus, hvor store dele af deres udstyr og personlige ejendele blev stjålet, og derfor har de fire medlemmer nu besluttet sig for at aflyse den sidste del af turnéen og drage hjem.

I en pressemeddelelse skriver bandet, at de havde glædet sig meget til koncerterne og er meget kede af, at de nu må aflyse dem. Derfor lover de, at de vil vende tilbage i det nye år, når de har haft mulighed for at erstatte det stjålne gear, og Daniel har haft mulighed for at tilbringe noget tid med sin familie.

ANNONCE