Nyhed

Grizzly Bear offentligør nyt album – hør singleforløber

De fire fyre har ladet vente på sig, men nu er der endelig nyt

Folk-rockbandet Grizzly Bear har netop annonceret, at deres længeventede, femte album, Painted Ruins, rammer gaden den 18. august via en ny kontrakt med RCA Records. I anledningen har bandet delt endnu en forløber fra albummet, ”Mourning Sound”. Så hele to gode nyheder på en dag, og du kan lytte til singlen nederst i artiklen.

Chris Bear, Ed Droste, Daniel Rossen og Chris Taylor har brugt mere end to år på at skrive og indspille de 11 nye numre, og nu er tiden endelig kommet. Painted Ruins er efterfølgeren på Shields fra 2012. Et album, som af GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez scorede fem stjerner og tilhørende fornemme ord:

”Der er højt til himlen på albummets 10 stærke sange, som viser et band, der er gået igennem en markant musikalsk udvikling, og Shields må betegnes som både deres lettest tilgængelige, men også mest ambitiøse udspil. Det er ikke nogen dårlig cocktail, og denne plade er både kræs for kendere og et fint sted at springe på for nye lyttere. Så hvis man ikke er bekendt med Brooklyn-drengenes fortræffeligheder, er det bare med at komme i gang”.


 

Singlen ”Mourning Sound” er anden forsmag på det kommende album efter ”Three Rings”. Lyt til den nye single her og glæd dig til det kommende album.


 

Painted Ruins indeholder numrene:

 1. Wasted Acres
 2. Mourning Sound
 3. Four Cypresses
 4. Three Rings
 5. Losing All Sense
 6. Aquarian
 7. Cut-Out
 8. Glass Hillside
 9. Neighbors
 10. Systole
 11. Sky Took Hold

 


ANNONCE