Nyhed

Dúné får pladekontrakt

Skive-bandets debut udsendes til april

Det er sjældent, der herhjemme opstår en rigtig hype omkring et orkester. Men efter omkring 150 koncerter var der rigtig mange, der havde lagt mærke til det seks mand plus en kvinde store orkester inden deres optræden på dette års Spot Festival.

Koncerten var en stor succes for bandet, der samtidig blev fulgt af DR2s Musikprogrammet, der dedikerede halvdelen af et program til dem. Siden da har DR desuden nomineret bandet til en P3 Talentet-pris, der uddeles til P3 Guld 22. november.

Nu kommer der så endelig et modsvar på begejstringen fra Dúné, når de til november udsender deres debutsingle "Bloodlines". Den fungerer som en foreløber for bandets debutalbum, der udsendes til april næste år på det nystartede pladeselskab New Gang of Robots Rec.

Men inden da er bandet blevet inviteret til England, hvor de i denne uge skal spille tre koncerter rundt om i London for branchefolk fra USA, UK og Tyskland, der alle får mulighed for at opleve Dúnés hybrid af guitar-drevet indierock kombineret med synth og enorm energi – en hybrid bandet selv kalder indielectrock.

Dúné kan desuden opleves live her i landet flere steder resten af året bl.a. under Copenhagen Music Week.

ANNONCE