Nyhed

Fiktivt Tool-sideprojekt udgiver plade

Maynard James Keenans band Puscifer udsender en debutplade til oktober

Frontmanden i Tool, Maynard James Keenan, dukkede i 1995 op i tv-serien "Mr. Show" som forsanger i det fiktive metalband Puscifer, og selvom man så skulle tro, det var det, så er navnet sidenhen dukket op i flere sammenhænge.

Eksempelvis kan man hos puscifer.com købe en masse interessant tøj som eksempelvis T-shirts med ordene "Dolce & Kaballah" eller "Fuck Is A Bad Word" påtrykt.

Bandet dukker også op på soundtracks til filmene "Underworld", "Saw II" og "Underworld: Evolution", og en søgning på YouTube giver også nogle interessante resultater.

Men nu kan MTV fortælle, at Maynards projekt vil udsende albummet "V Is For Vagina" 30. oktober, og at musikere som Lisa Germano og Tim Alexander (Primus) vil dukke op på pladen sammen med modellen og skuespillerinden Milla Jovovich.

Til MTV siger Maynard om den kommende plade:

"Det er bare 100 procent sæt-det-på-og-ryst-din-røv-og-gå-fuldstændig-amok musik. Det er slik for kroppen. Det er meningen, at du skal føle det, som jeg føler, når jeg hører James Brown, når jeg hører noget gammelt Jackson 5 eller Aretha Franklin".

Maynard forklarer, at til dette projekt er det komplicerede langt på hylden. Ikke at der er noget i vejen med kompliceret musik, men nogle gange vil han hellere høre Gnarls Barkley end King Crimson.

ANNONCE