Nyhed

ONBC udgiver årsværk

Det internetbaserede projekt Oliver North Boy Choir udgiver samlet produktion og udbyder julegaver til download

Som GAFFA tidligere har kunnet berette, så 2007 tilblivelsen af noget så usædvanligt som et band med det erklærede mål hverken at udgive plader eller give koncerter.

Oliver North Boy Choir, dannet af både tidligere og nuværende medlemmer af epo-555, har derimod konsekvent publiceret sine frembringelser digitalt.

I alt er det blevet til tre ep'er i årets løb, og den 16. december udkommer så gruppens fjerde ep, betitlet "Blizzard".


Her ved årets afslutning har ONBC imidlertid desuden valgt at samle trådene – ikke med et album, men med et "bundle" af filer til download fra 16. december

"Oliver North Boy Choir: The Massive 2007 Girl Collection" rummer alle fire ep'er foruden nyt materiale. I alt er der tale om otte originalkompositioner, fire coverversioner, fire remixes samt to numre, der tidligere har været gratis til rådighed på nettet.

Har man svært ved at vente til den 16. december, har ONBC allerede lagt gratis julegaver ud til download.


Her er tale om det ganske nye nummer, "Epidemic Dreams", en musikvideo til "Cry For A Shadow" fra den seneste ep, "Baby Cool". Titelnummeret fra denne er ligeledes tilgængeligt i en baglæns version.

Og endelig forærer ONBC sine fans demoversioner af "Petite" og "Sea Shell Mind" – ifølge bandet optaget henholdsvis for tusindvis af år siden og i fremtiden.


Besøg ONBC på MySpace

ANNONCE