Nyhed

Vandt du Jacob Faurholt?

Århus-singer-songwriterens nye album ”Hurrah Hurrah” kunne blive dit

I foråret 2005 udgav den århusianske lo-fi-sanger og sangskriver Jacob Faurholt og hans band Sweetie Pie Wilbur deres debutalbum. Faurholt er nu klar med opfølgeren ”Hurrah Hurrah”, denne gang uden sit backingband, der i mellemtiden er gået i opløsning grundet musikalske uoverensstemmelser. Til gengæld har Faurholt arbejdet tæt sammen med produceren og multiinstrumentalisten Kristian Westergaard (eks-Westergaard) og eks-Sweetie Pie Wilbur-slagtøjsspilleren Kasper Schultz på ”Hurrah Hurrah”, der røber en tydelig inspiration fra melankolske singer-songwriter-navne som Sophia, Bonnie ”Prince” Billy og Smog.

På albummet medvirker også et par markante gæster i form af de svenske tvillinger Miriam og Johanna Eriksson Berhan alias Taxi Taxi, der synger med på ”Sing Little Bird”. Om deres medvirken fortæller Faurholt:

– Det var Kasper (Schultz, red.), der anbefalede mig at kontakte dem, da han tænkte, at de ville passe godt som gæstesangere. Heldigvis kender jeg Rasmus Stolberg fra Efterklang og deres pladeselskab Rumraket, der også udgiver Taxi Taxi, og jeg bad ham stå for den indledende kontakt. Derpå nærmest pressede Kasper mig til at henvende mig til dem, da de spillede på Spot i juni. Det gjorde jeg så, men jeg var godt nok genert inden. Men det lykkedes, og de var friske, så jeg sendte dem bare en mp3 med sangen, og så sendte de nogle vokaler tilbage.


Du kunne nu vinde et eksemplar af ”Hurrah Hurrah”. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Queen Of Hope.

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger:

Mohammad Motahari
8210 Århus V


Ingelise Kristensen
9300 Sæby

Katja Vermehren
3400 Hillerød

Michael Tranekjer
2500 Valby


Anne Dinesen
4700 Næstved

Rune Hausner
2000 Frederiksberg

Gert Svanborg Sloth
9000 Aalborg


Karen Johansen
9800 Hjørring

Læs et længere interview med Jacob Faurholt


Jacob Faurholt på MySpace

ANNONCE