Nyhed

GAFFA TV: Se ny musikvideo med Jacob Faurholt

Musikvideoen til "Smile" med projektet Crystal Shipsss kan nu ses på GAFFA TV, og der er releaseparty i aften

Det er under et år siden, den danske, Berlin-bosatte sanger og sangskriver Jacob Faurholt udgav sit seneste album, "Dark Hours", hans fjerde af slagsen, men allerede nu er han klar med et nyt album. Denne gang under aliaset Crystal Shipsss, men stadig med Faurholt som sanger, sangskriver og multiinstrumentalist – mod sædvane ofte syngende i falset som en kontrast til Faurholts normalt ret dybe stemmeføring. Crystal Shipsss er også aktuel med en musikvideo til sangen "Smile", som du kan se på GAFFA TV.

Crystal Shipsss adskiller sig fra Faurholts øvrige udgivelser ved at være et hjemmestudieprojekt, og alle sange er umiddelbart efter indspilning blevet lagt ud til gratis download på Bandcamp, som en del af albummet "Hopefully It Will Grow!". Idéen var, som titlen antyder, at lade albummet vokse løbende, som sangene blev færdiggjort, og udtrykket var råt, upoleret og umiddelbart.

Faurholt har dog også lavet en mere færdig albumudgave af sangene, som har været udsat for yderligere miks af Faurholt samt mastering af amerikanske James Plotkin. Plotkin blev kontaktet grundet hans arbejde med det canadiske doom/ambient/metal-band Nadja, som var inspiration til sangen "Burning Kingdom". Tracklisten er desuden også blevet bearbejdet med henblik på at lave et samlet værk, som nu har fået titlen "Yay" og netop er udgivet på 10-tommer mintgrønt vinyl med tilhørende download-kort indeholdende hele albummet digitalt samt hele albummet remixet af San Francisco-bandet The New Slave.


Alle sange er skrevet, indspillet og mikset af Jacob Faurholt og mastereret af James Plotkin. Albummet udkommer 10. juli i Nordamerika på det amerikanske pladeselskab Three Ring Records. Herhjemme er udgivelsen udkommet på Faurholts eget selskab Raw Onion Records.

Jacob Faurholt debuterede i 2005 med albummet "Queen Of Hope", dengang med backing af den nu hedengangne gruppe Sweetie Pie Wilbur. I 2007 udgav han soloalbummet "Hurrah Hurrah", i 2009 kom "Are You In The Mood For Love?" og i august 2011 så "Dark Hours". I 2009 udgav han desuden en ep med sideprojektet "Why Write?".

Jacob Faurholt holder releaseparty på albummet i aften, onsdag den 27. juni klokken 21 på HeadQuarters i Aarhus. Der er er gratis adgang.


Se musikvideoen til nummeret "Smile" på GAFFA TV nedenfor.

ANNONCE