Nyhed

Jacob Faurholt skriver amerikansk kontrakt

Den danske sanger og sangskriver har skrevet konkrakt med amerikanske Three Ring Records

Efter fire albumudgivelser og adskillige forskellige kunstneriske samarbejder har Jacob Faurholt nu skrevet kontrakt med det amerikanske pladeselskab Three Ring Records. Det gør han med sit seneste projekt Crystal Shipsss, der adskiller sig væsentligt fra almindelige indspilningsforløb. Faurholt har nemlig løbende lagt optagelser ud på nettet, når de var færdige, og har nu nok til et album, der har fået titlen "Yay". Albummet adskiller sig fra Faurholts tidligere udgivelser, særligt ved hans stemmeføring, som på det nye "Yay" er lys og æterisk.

Albummet er skrevet, indspillet og produceret af Jacob Faurholt og er blevet mastereret af den amerikanske guitarist og producer James Plotkin. Albummet bliver udgivet i USA den 10. juli, men allerede 10. juni er det Danmarks tur, når pladen bliver udgivet på Faurholts eget selskab Raw Onion Records. 

Der er allerede blevet lavet to videoer til numrene "Burning Kingdom" og "Uh Huh". Desuden er det muligt at downloade nummeret "My Dark Slimy Soul" på Three Ring Records' hjemmeside.


Se videoen til nummeret "Burning Kingdom"

Crystal Shipsss - Burning Kingdom from Jacob Faurholt on Vimeo.


ANNONCE