Nyhed

Present Aarhus Festival er lige om hjørnet

Trentemøller og BliGlad krydser klinger med det bedste fra den århusianske undergrund

Initiativet Present Aarhus lader tre dage med ny dansk musik lyse op i vintermørket, når der den 8-10. februar blændes op for Present Aarhus Festival i Ridehuset.

Topnavnene WhoMadeWho, BliGlad og TrenteMøller er fordelt ud over de tre dage, men festivalen giver først og fremmest mulighed for at stifte bekendtskab med nogle af de mest talentfulde bands og dj’s fra primært den århusianske undergrund.

Blandt dem den dygtige singer-songwriter Nicolai Funch, indierockerne Mimas, der sidste år fik en single ud i England, og de ganske catchy alternative rockere, Dead Smiling Pirates. Disse og mange flere kan opleves torsdag den 8. februar

Fredag er til gengæld viet BliGlad, der af GAFFA er tippet til at blive store i 2007. Present Aarhus har lavet aftalte med det lokale, fremadstormende reggaefænomen om, at de laver pladereceptionen i Ridehuset, så debutalbummet "Kærlighed Til Folket" kan få en værdig modtagelse på hjemmebane. Og der spares ikke på noget, når gæster som Ufo Yepha og en lange række reggae- og dancehall-navne kommer og fester med på scenen.

Festivalen sluttes lørdag med Trentemøller, der næppe behøver yderligere introduktion. Inden Trenten indtager scenen, vil en stribe djs og liveoptrædender fra nogle af Århus' og Københavns finest acts præge aftenen. Især er det værd at fremhæve den københavnske stjerne-dj Rune RK (aka Artificial Funk) og århusianske Jack Rock.

Billetter købes til hver enkelt dag, og kan rekvireres i Stereo Studio, Eikon eller Shoe’Shi Bar, samt på GAFFA Billet.

Se hele programmet her
GAFFA Billet
ANNONCE