Nyhed

Starfighters-finalist på Lades Kælder

Spion erstatter Månedens Demo og tager The Holiday Show med sig som opvarmning

Den anden fredag i måneden er der traditionelt Månedens Demo på Lades Kælder. Men denne måneds demo, Up In Arms, kunne desværre ikke, så i stedet bliver det en slags ”præ-Starfighters”-aften. Det bliver sidste chance for at se Spion, før de drager til Skanderborg og kæmper om den store præmie.

Spion synger på dansk og lyder i det hele taget i overtegnedes ører som alt det bedste fra den danske pop-historie. Der er tale om fængende og energisk pop-rock, der både kan danses til og synges med på. De har en stribe potentielle hits med sig, så du kan lige så godt vænne dig til dem.

Som support spiller ligeledes københavnske The Holiday Show. De har i lang tid ligget lige under overfladen, men må snart bryde igennem med deres underspillede, cool popmusik. Man kan trække referencer til Gangway, eller man kan lade være, men det kontrollerede og intelligente kan man ikke tage fra dem.


”Den lyse fraværende stemme, de små synth-figurer, ordspillene i teksterne og hele det kølige lydbillede, der aldrig bliver rigtig festligt, men hele tiden rart og clever”, kunne man blandt andet læse i juli-nummeret af GAFFA.

På grund af Jazz-festivalen starter arrangementet tidligere, end det plejer, og første band går derfor på allerede klokken 20.

ANNONCE