Nyhed

The Rock fortsætter kontroversiel reggaestime

Nu er tiden kommet til jamaicanske Beenie Man

Spillestedet The Rock i København har stået model til en del kritik som følge af at have haft homofobisk anlagte reggae/dancehall-stjerner som jamaicanske Elephant Man og Sizzla på plakaten. Ikke desto mindre fortsætter man nu stimen med landsmanden Beenie Man, der gør sig i samme genre, og som ligeledes har vakt furore med sine homofobiske tekster.

Kingston-knægten Beenie Man (med det borgerlige navn Moses Davis), der efterhånden er blevet 33 år, har været en stor og aktiv medspiller i udbredelsen af dancehall-musikken. Allerede som barn rumsterede han på den lokale musikscene, men det var først med det Grammy-nominerede album ”Many Moods Of Moses” (1997), at han med hitsinglen ”Who Am I?” trådte i karakter på den internationale reggaescene.

Siden har Beenie Man kollaboreret med topproducerne i Neptunes og megastjerner som Wyclef Jean og Janet Jackson og har til stadighed formået at fastholde sin status som ”King Of The Dancehall”. Beenie Man gæster sammen med backingbandet ”Ruff Cut Band” The Rock søndag den 1. juli.

ANNONCE