Nyhed

Robbie Williams udskrevet

Grundet sit pillemisbrug blev "pigernes ven" Robbie Williams indskrevet på en afvænningsklinik – han er nu udskrevet

På sin 33-års fødselsdag den 13. februar i år valgte Robbie Williams at indskrive sig til frivillig behandling på Cottonwood de Tucson-centeret i Arizona for at blive sit pillemisbrug kvit.

Det er den engelske tabloidavis The Sun, som skriver, at den navnkundige popsanger nu har forladt behandlingen på afvænningscentret, som er berygtet for at være den "hårdeste rehabiliteringsklinik" i USA.

Blandt andet får klinikkens patienter tildelt et soveværelse, som de skal dele med to andre patienter, og i øvrigt gennemgå intensiv gruppe- og soloterapi til den nette sum af cirka 8000 kr. per behandlingsdag. Williams nåede således at være indskrevet i knap en måned.

Robbie Williams talsmand udtaler om Robbies exit: "Robbie Williams har gennemført sit ophold i Arizona og fortsætter med en efterbehandling i Los Angeles".

Det er ikke første gang, Robbie Williams kommer i behandling for misbrug, idet han efter bruddet med Take That i 1995 måtte behandles for sit afhængighedsforhold af både stoffer og alkohol.

ANNONCE