Nyhed

The Jesus And Mary Chain triumferede i London

De genforenede støjlegender udvidede repertoiret på Brixton Academy

Der var lagt i ovnen til en oplevelse af de større, da Jim og William Reid og resten af The Jesus And Mary Chain betrådte scenen på Brixton Academy den 7. september. Bandet havde allerede spillet i London den 22. juni til Meltdown Festival, men denne gang var der tale om den første regulære koncert med Jesus And Mary Chain som hovednavn i London i ikke mindre end ni år.

I den anledning blev repertoiret ifølge NME også udvidet med to klassikere fra det ikke så opløftende album, "Darklands", der udkom i 1987. Før det traditionelle afslutningsnummer, "Reverence", fik publikum således serveret både titelnummeret og "Nine Million Rainy Days".

Gruppens fascination med silende regn var allerede blevet introduceret med et hit fra samme plade – "Happy When It Rains", efter hvilket Jim Reid på sædvanlig charmør-vis kaldte publikum "miserable fucking bastards".

Den komplette og imponerende sætliste ser således ud:

1. "Never Understand"
2. "Head On"
3. "Far Gone And Out"
4. "Catchfire"
5. "Sidewalking"
6. "Snakedriver"
7. "Dead End Kids"
8. "Happy When It Rains"
9. "Some Candy Talking"
10. "Between Planets"
11. "Blues From A Gun"
12. "Cracking Up"
13. "All Things Must Pass"
14. "Teenage Lust"
15. "Vegetable Man"
16. "Just Like Honey"
17. "You Trip Me Up"
18. "Darklands"
19. "Nine Million Rainy Days"
20. "Reverence"

Således blev også det nye nummer, "All Things Must Pass", atter spillet, og der var også rygter om, at hittet "Sometimes Always" skulle have været fremført, men det var åbenbart ikke muligt at finde en erstatning for Hope Sandoval fra Mazzy Star, der sang duet med Jim på originalen.

Du kan se en lettere mørklagt, men ganske vellydende optagelse af "Nine Million Rainy Days" lige her.

ANNONCE