Nyhed

Iron & Wine til Danmark

Sam Beam alias Iron & Wine spiller i Store Vega den 7. august

Iron & Wine, der spillede to koncerter på henholdsvis VoxHall og Lille Vega i januar, har en ny dansk koncert på plakaten til august.

I januar var mange gået forgæves til koncerten i Lille Vega, og koncerten i Store Vega er en fortjent opgradering fra den beskæggede folk/americana-guru Iron & Wine.

Det skulle forventeligt blive en slags All Star Band, der entrerer scenen i Vega. Med sig har Iron & Wine nemlig medlemmer fra blandt andre Calexico, Isotope 217, Chicago Underground Duo/Trio/Quartet, Califone, Red Red Meat og Lambchop.


GAFFA har været rundhåndet med stjerner til såvel Sam Beams seneste plade "The Shepheard's Dog" og koncerterne i januar. Begge blev belønnet med fem stjerner og særligt live-koncerten fik rosende ord med på vejen:

"Iron & Wines selskab var ganske enkelt befriende uhøjtideligt, stærkt vedkommende og meget, meget rart. Som en god historie på knæet af en hyggeonkel. Som at krølle en blød, nyvasket sweater over hovedet. Som en god flaske vin fredag aften efter en travl dag."

Forsalget til feel good-folk-koncerten starter på mandag, den 25. februar klokken 10. Billetter kan købes via vega.dk, Billetlugen og i Fona. Prisen er 200 kroner plus gebyr.


ANNONCE