Nyhed

Kate Nash-koncert flyttes

Sangerinde flytter udsolgt koncert fra Lille til Store Vega

Den unge engelske MySpace-hypede singer-sangfugl-songwriter Kate Nash har verden for sine fødder. Onsdag nappede hun lige et Brit Award for "Best British Female Solo Artist 2008" for sit debutalbum "Made Of Bricks" fra sidste år.

Som en reaktion blev det i dag offentliggjort, at hendes koncert i Lille Vega den 4. april, som hurtigt blev udsolgt, er flyttet til Store Vega samme tid.

Kate Nashs album udkom i slutningen af september sidste år, i december spillede hun for et udsolgt Jazzhouse, og i april venter altså et endnu større publikum i Vega.


Da GAFFA anmeldte pladen lød vurderingen:

"I den mazurkalignende "Mariella" synger hun f.eks. om et vidunderbarn, der syr sin mund sammen, og i "Skeleton" hører vi om en pige, der er bedste venner med et skelet. En legende fuldtræffer af et album. Og fedt produceret oveni."

Billetter købt til koncerten i Lille Vega gælder fortsat, mens billetsalget til den nye sal er sat i gang og kan købes via billetlugen.dk.


Du kan besøge Kate Nash på hendes MySpace-side, hvor det hele startede. Hendes profil har haft mere end 6,5 mio. besøg, hvis det er et tal, man kan tillægge en særlig betydning.

Kate Nash på Myspace

ANNONCE