Nyhed

Dúné genudgiver debutalbum med special features

Den 24. november udkommer en ny version af debutalbummet "We Are In There, You Are Out Here", som indeholder remixes, dvd med live-optagelser og meget andet

Nu genudgives det danske band Dúnés debutalbum "We Are In There, You Are Out Here" i en deluxé-udgave med to nye numre, fem remixes af deres største hits og en masse bonusmateriale i form af den medfølgende dvd, herunder videoer, live footage og koncertoptagelser.

I 2008 har de syv medlemmer i Dúné blandt andet vundet P3 Guld Prisen, tre statuetter ved Danish Music Awards og kåringen som Årets Band 2007 i GAFFA. Samtidig blev der for alvor taget hul på de udenlandske aktiviteter med blandt andet promotion- og koncert-ture i Tyskland, Sverige, Finland, Holland, Rusland, Japan og England.

I slutningen af november drager bandet til Tokyo for at spille give en koncert og lave promotion for debutalbummet, som udkom i Japan d. 22. oktober. Herefter går bandet i studiet for at påbegynde deres andet album.

Gutterne har ønsket at afrunde 1½ års oplevelser med denne deluxe-udgave af debuten "We Are In There You Are Out Here". Cd'en indeholder de tolv numre fra debutalbummet, men i en ny rækkefølge, inklusive de to bonus tracks "No Good Day To Die" (som aldrig kom med på debutalbummet) og "Killer Queen" (Et nummer fra bandets første ep, og med på soundtracket til den dansk/amerikanske film "For Altid" / "I'll Come Running").

Som en ekstra feature indeholder cd'en fem remixes. "Bloodlines" er mixet af engelske DJ Hervé (blandt andet Bloc Party og Chemical Brothers), "Dry Lips" er remixet af FunkyTuneRockers og "80 Years" er remixet af københavnske We Know You Love It. Albummets hemmelige nummer "John Wayne vs. Mary Chain" er remixet af den japanske producer Captain Funk (blandt andet James Brown), og sidst er "Bloodlines" igen blevet remixet af århusianske I AM Elektronik.

Dvd'en indeholder 35 minutters visuelle optagelser inklusive alle bandets musikvideoer "Bloodlines", "A Blast Beat", "Dry Lips" og "80 Years”.
Live footage inkluderer en "Dúné Trailer", videoblogs fra Tyskland og Japan, "Behind the Scene - Foo Fighters Support" og "We Are Dúné", som er en koncertoptagelse af "The Last Dinosaur in Congo", "A Blast Beat", og "Go Go Valentina".

Ud over indholdet på cd'en og dvd'en indeholder bookletten en masse fotos af bandet, som aldrig har været publiceret før.

Dúné: "We Are In There, You Are Out Here" (Limited edition cd + bonus dvd) udkommer d. 24. november.

 
Dúnés påMySpace

ANNONCE