Nyhed

Stort multi-event med 22-Pistepirkko

De eklektiske finner besætter Huset i Magstræde i to dage med koncerter og meget andet

Som afslutning på årets koncertrække "Nordic Nights", byder Huset i Magstræde på et omfattende arrangement med de finske art-rockere 22-Pistepirkko, som omdrejningspunkt.

Den 12. og 13. december åbner Huset alle tre etager med koncerter, kunstudstillinger, filmvisninger og DJs under overskriften "Ou Wee", der er taget fra titlen på 22-Pistepirkkos første engelsk-sprogede ep. De forklarer selv: "This french word for "Yes!" in its Finglish spelling turned into some trademark phrase of the band. One could take it as an expression for excitement, curiosity and the playful ecclecticism the unique trio has been famous for since 1981."

At 22-Pistepirkko er et meget kreativt band med talenter i mange retninger, illustreres til fulde denne weekend i december. Således stiller de her op med en række bands, som er tilknyttet deres pladeselskab Bon Voyage. Her kan nævnes Joensuu 1685, Anssi 8000 og The Others, som er et 22-Pistepirkko alias. De medbringer også andre bands, som de synes er særligt gode.

Derudover kan man til "Ou Wee" møde de to filminstruktører Andreas Christiansen og Stephane Bertomieux, der hver har lavet en dokumentarfilm om bandet. Og ikke mindst, præsenterer Huset også billedkunst, der dels er malet af gruppens medlemmer og af andre kunstnere, der er tilknyttet bandet.

Arrangementet starter den 12. december kl. 15.00 og adgangskort kan erhverves hos GAFFA Billet.

Det fulde program kan ses på Husets hjemmeside.

ANNONCE