Nyhed

22 Pistepirkko klar med bokssæt, koncert og dokumentar

Den finske trio gæster Loppen til november og udgiver desuden film og bokssæt

Det finske alternative rockband 22 Pistepirkko, der har udgivet album siden 1980'erne, er klar med et omfattende bokssæt med titlen "The Singles", som kommer på gaden den 19. oktober. Derudover annoncerer trioen en koncert på Christianias Loppen den 15. november. Desuden kan man nu se danske Andreas Haaning Christensens dokumentarfilm "22-Pisterpirkko. Sleep Good - Rock Well" fra 2006 gratis via Filmstriben.dk.

"The Singles" består af fem cd'er, en dvd, en bog samt en hyldest til bandet fra David Fricke fra Rolling Stone Magazine. Cd'ernes indhold består af 20 singler og de tilhørende B-sider og to cd'er med live-materiale. Dvd'en indeholder en udvidet og opdateret version af VHS-båndet "Off Road Manual", og der vil både være livemateriale samt promotion-videoer.

22 Pistepirkko blev grundlagt tilbage i starten af 80'erne af brødrene Asko og PK Keränen sammen med deres ven Espe Haverinen i den lille flække Utarjävi i det nordlige Finland. I de seneste godt og vel 30 år har bandet bevæget sig mellem utallige forskellige genrer som for eksempel blues, country, rock, elektronika og pop.

 

ANNONCE