Nyhed

Frightened Rabbit aflyser danske koncerter

De roste skotske folk-rockere kommer ikke til København og Århus i weekenden grundet pasproblemer

Det meget roste skotske folk-rock-orkester Frightened Rabbit må desværre aflyse deres koncerter på Loppen i København fredag og på Musikcaféen i Århus dagen efter, altså 3. og 4. oktober, oplyser de respektive spillesteder.

Aflysningen skyldes pasproblemer, idet gruppens medlemmer har fået inddraget deres pas i forbindelse med visumansøgning til USA i forbindelse med en kommende turné derovre. Unægtelig en på godt jysk træls årsag til aflysningen.

Frightened Rabbit forsøger at komme til Danmark på et senere tidspunkt, med passene i orden.


Billetter refunderes, hvor de er købt.

Frightened Rabbit gæstede Århus i maj til Pop Revo 08-festivalen i Pakhuset, og her diskede anmelder Pelle Sonne Lohmann op med fem ud af seks stjerner og blandt andet følgende ord:

”Frightened Rabbit lever stort set op til selv de allermest opskruede forventninger – bandet er vidunderligt sammenspillet, sætlisten frydefuldt skruet sammen, og så er intimiteten, det her kolossale nærvær, som også pladerne emmer af fra start til slut, tilstede i overordentlig grad. Udtrykket er voldsommere end på plade, og de oftest tre guitarer (!) fræser ubønhørligt derudad, mens trommerne saftsuseme også må stå model til lidt af hvert. Den varmt pulserende bas, der leverer så ubegribeligt konsekvente pragt-rundgange, er mest mildt forsonende indslag i en koncert, hvis intensitet er fuldstændig formidabel.”


Alt dette må vi altså vente med at genhøre på dansk jord.

Frightened Rabbit på MySpace


ANNONCE