Nyhed

Skotsk indierock-sanger meldt savnet – lig fundet

GAFFA.dk – alt om musik

Scott Hutchison fra Frightened Rabbit meldt savnet efter urovækkende tweet

Scott Hutchison, sanger i det skotske indierockband Frightened Rabbit, blev onsdag morgen meldt savnet, og nu har politiet fundet et lig i forbindelse med eftersøgningen, skriver NME. Hutchisons familie er underrettet, men det er dog endnu ikke bekræftet, at den døde er Hutchison.

Den 36-årige Hutchison blev meldt savnet, efter at han på Twitter havde skrevet en urovækkende besked:


"Vær god mod alle, du elsker. Det er ikke en selvfølge. Jeg er så træt af, at det ikke er en selvfølge. Jeg levede ikke op til det, og det slår mig ihjel. Vær sød at give jeres elskede et knus. Jeg er væk nu. Tak."

Hutchison er sidst blevet set tidligt om morgenen onsdag den 9. maj klokken 01 lokal tid, hvor et overvågningskamera filmede ham forlade hotellet Dakota Hotel i den skotske by South Queensferry. Liget, der altså endnu ikke er blevet bekræftet som tilhørende Hutchison, blev fundet torsdag klokken 20.30 lokal tid ved den nærliggende havn Port Edgar.

Frightened Rabbit videreformidlede en officiel efterlysning af sangeren, og mange har deltaget i eftersøgningen. Scott Hutchisons bror Grant, der er trommeslager i bandet, sagde torsdag til den engelske Radio X, citeret af NME: "Vi føler os alle lidt hjælpeløse, men støtten har været fantastisk."


Frightened Rabbit har udgivet fem anmelderroste album og har spillet i Danmark flere gange, blandt andet på NorthSide i 2013 og på Radar i Aarhus og Lille Vega samme år. 

LÆS OGSÅ: Lige på og skotsk (anmeldelse fra NorthSide 2013)

 


 

 

ANNONCE