Nyhed

Frightened Rabbit til Danmark

De skotske indie-drenge lægger vejen forbi København i april

Den alternative skotske folk-kvintet rammer Pumpehuset til april, og der er efter alt at dømme noget at se frem til, for er der noget, der går igen i Frightened Rabbits anmeldelser i GAFFA regi - hvadenten der er tale om koncerter eller udgivelser - er det masser af stjerner.

Gruppen har indtil videre udgivet to studiealbum samt et livealbum, og den 1. marts sender de deres tredje studiealbum "The Winter Of Mixed Drinks" på gaden. I den forbindelse tager de ifølge bandets engelske management på en omfattende turné for at præsentere det nye album for en bunke lande verden over, heriblandt Danmark.

Sidst kvintetten ramte landet var ved sidste års Roskilde Festival, hvor de indkasserede fem flotte stjerner fra GAFFAs anmelder Simon Christensen, der blandt andet skrev:


"Kvartetten åbnede med "Feeling Better", tilbagelænet og upretentiøst, måske lidt nervøst - Scot Hutchinsons vokal er ikke skøn i klassisk forstand, men glider ind og ud af de rene toner, fra det dybe til det næsten skingre, men med uimodståelig skotsk accent. Fordelingen af instrumenter startede umiddelbart guitar-domineret og med ret simple trommer, men i løbet af koncertens 55 minutter blev udtrykket uddybet over synths, offbeat-guitar-anslag og gennem den ret så aggressive, indlevende trommeslager (og lejlighedsvis korsanger), lillebror Grant Hutchinson".

Anmelderen slutter desuden anmeldelsen af med at sige, at han næsten ikke tør tænke på, hvor god koncerten havde været, hvis den havde fundet sted på et mindre, indendørs spillested. Det får danskerne en chance for at finde ud af nu, hvor bandet indtager scenen på Pumpehuset, der har en kapacitet på blot 600 gæster.

Koncerten afvikles den 6. april, og man kan indenfor nærmeste fremtid købe billetter via GAFFA Live.


ANNONCE