Nyhed

Tom Jones til Horsens

Den østjyske by byder på endnu en koncert med en levende legende den 28. september.

Horsens har markeret sig som en af de største danske koncertbyer, som før har budt på internationale navne som Bob Dylan, Paul McCartney og ikke mindst den stort anlagte Madonna-koncert i 2006. Men byen fortsætter med en ny stor booking, og byder denne gang op til dans med sexbomberen Tom Jones i september.

Den 60-årige entertainer har siden tresserne svinget hofterne og sunget sine evergreens ind i de flestes hjerter. Numre som ”Delilah”, ”It’s Not Unusual” og ”She’s A Lady” er blot et udpluk af de soulede hits, den aldrende stjerne har budt på igennem karrieren med sin karakteristiske dybe stemme.

Tom Jones har siden også hittet massivt med numre som ”Sex Bomb” og ”If I Only Knew”, men har heller ikke bleg for at fortolke andre store artister som Prince og Bruce Springsteen, hvis numre har fået en soulet behandling af chokoladestemmen. Det er blevet til hele 28 albums i løbet af karrieren, hvor crooneren på sidste års ”24 Hours” blandt andre havde selveste Bono som sangskriver på nummeret ”Sugar Daddy”.

Horsens kan således se frem til en aften med endnu en levende legende. Billetsalget til koncerten den 28. september med den store entertainer starter den 27. april gennem billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 i Fona-butikkerne samt Horsens Ny Teaters billetsalg.

ANNONCE