Nyhed

Tom Jones giver dansk koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den snart 80 år gamle legende er netop offentliggjort som et af hovednavnene til dette års Jelling Musikfestival.

Jelling Festival har netop tilføjet den ikoniske Tom Jones til dette års Jelling Musikfestival, en festival der i forvejen har offentliggjort navne som Duran Duran, Passenger, Lukas Graham og gode gamle Malurt.

Sangeren er med den kritikerroste album-trio Praise & Blame, Spirit in the Room og Long Lost Suitcase fra det forgangne årti mere aktuel end længe. Albummene underbygger stilskiftet med et mørkere og mere reflekterende tekstunivers, men den rå og kraftfulde vokal er stadig ikke til at tage fejl af.


Den aldrende Jones, der fylder 80 år ugen efter Jelling Festival, har siden han strøg til tops på den britiske hitliste med ”It’s Not Unusual” som 24-årig været en kendt mand i musikverdenen.

Hen over seks årtier har entertaineren leveret klassikere som ”Delilah”, ”What’s New Pussycat” og ”Sex Bomb”, ligesom han også lagde vokal til titelsangen fra James Bond-filmen Thunderball.

LÆS OGSÅ: Stadig Mr. Sex Bomb

Waliseren har udgivet 40 studiealbum, og igennem duetter, covernumre og musikalske samarbejder med blandt andre kunstnere som Stevie Wonder, Leonard Cohen og Ed Sheeran har han holdt sig evigt aktuel. I år er det altså Jelling Musikfestival, der får fornøjelsen af the one and only.


Om tilføjelsen af Tom Jones til dette års Jelling Festival udtaler festivalleder Lars Charlie Mikkelsen:

”Tom Jones er et mageløst musikalsk naturtalent, der synger lige så ubesværet, som vi andre trækker vejret. Samtidig viser hans seneste koncerter på dansk grund, at han er i sit livs form. Så vi er stolte af, at scenegulvet i Jelling endnu engang får besøg af én af musikhistoriens største legender”.

Tom Jones gæster Jelling Musikfestival fredag den 29. maj, og festivalen afholdes i pinsen fra 28-31. maj.

Billetter er i salg og kan købes via Ticketmaster.


Varm op med klassikeren "Sex Bomb" fra 1999:

ANNONCE