Nyhed

The Late Parade tager på turné

Kvintetten offentliggør dansk efterårstour og tyvstarter i weekenden med Beatday

Det København-baserede orkester giver koncerter i Danmark til november. Allerede på lørdag kan høre en forsmag til Beatday i Valbyparken.

The Late Parade med forsanger Rune Vigils karakteristiske høje stemme i front udgav tidligere i år sit debutalbum "In Chase Of Red Beads", som fulgte op på deres selvbetitlede ep og gav dem barometer-hittet "We Will Walk Straight Through This Wall". Pladen blev i øvrigt produceret af Ebbe Frej (tidl. epo-555).

GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt kvitterede med fire stjerner og ordene: "Gruppen har gennem årene udviklet deres udtryk fra en sart, lavmælt sadcore til en mere potent, detaljerig, behersket støjende rocklyd med hang til let kringlede, vuggende kompositioner og billedrige tekster. Omdrejningspunktet er dog stadig forsanger Rune Vigils usædvanligt lyse og meget smukke stemme, der nu får en effektiv modvægt fra bandets øvrige fire musikere på guitar, bas, trommer/slagtøj og diverse keyboards."


November-turnéen tæller fem koncerter i hhv. Odense, Århus, Roskilde og København.

Desuden skriver bandet på sin Facebook-profil, at de inden længe er på vej mod Japan, hvor de i et tidligere interview med GAFFA har varslet en målrettet indsats for at udgive deres musik.

15.8: Beatday, Valbyparken
12.11: Studenterhuset, Århus
14.11: Studenterhuset, Odense
19.11: Gimle, Roskilde
20.11: Templet, Lyngby
21.11: Rust, København


 

ANNONCE